21 Contoh Pidato Sambutan Rapat Ketua Rt Bahasa Jawa

Contoh Pidato Sambutan Rapat Ketua Rt Bahasa Jawa lengkap dengan banyak pilihan pembukaan yang bagus bagus dan tentu saja sangat sopan sesuai dengan bahasa krama jawa.

Rukun Tetangga (RT) merupakan pembagian wilayah yang ada di Indonesia yang dipilih oleh warga masyarakat. Dalam keorganisasian RT, terdapat struktur kepengurusan ibarat Ketua RT, wakil, sekretaris dan bendahara yang semua itu biar organisasi sanggup berjalan dengan baik dilingkungan tersebut.
 
Nah pada kesempatan ini, aku akan memperlihatkan contoh teks pidato sambutan bahasa Jawa oleh ketua RTContoh pidato sambutan ketua RT ini berisikan wacana sambutan dalam rangkan program musyawarah di tingkat RT. Bagi sahabat yang sedang mencari contoh sambutan bahasa jawa ketua RTsanggup melihat postingan ini. Berikut ini Contoh Pidato Sambutan Rapat Ketua RT Bahasa Jawa.

Contoh Pidato Sambutan Rapat Ketua RT Bahasa Jawa

Contoh Pidato Sambutan Rapat Ketua RT Bahasa Jawa Contoh Pidato Sambutan Rapat Ketua RT Bahasa Jawa

Assalamu'alaikum Wr. Wb.
KODE IKLAN 336x280
إِنَّ الْحَمْدَ لِلَّهِ نَحْمَدُهُ وَنَسْتَعِيْنُهُ وَنَسْتَغْفِرُهْ وَنَسْتَهْدِيْهِ وَنَعُوذُ بِاللهِ مِنْ شُرُوْرِ أَنْفُسِنَا وَمِنْ سَيِّئَاتِ أَعْمَالِنَا، مَنْ يَهْدِهِ اللهُ فَلاَ مُضِلَّ لَهُ وَمَنْ يُضْلِلْ فَلاَ هَادِيَ لَهُ. أَشْهَدُ أَنْ لاَ إِلَهَ إِلاَّ الله وَأَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّدًا عَبْدُهُ وَرَسُوْلُهُ. اَللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ وَبَارِكْ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَمَنِ اهْتَدَى بِهُدَاهُ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ. أَمَّا بَعْدُ؛ 

Ingkang kawulo hormati sedoyo hadirin Bapak soho Ibu warga RT (.......)

Langkung rumiyin, monggo sesarengan muji syukur dumateng Tuhan SWT ingkang sampun maringi pinten-pinten kenikmatan dumateng kito, sehinggo alhamdulillah ing dikala ndalu puniko kito saget sesarengan kempal wonten mriki kangge keperluan rapat musyawarah RT ingkang dalam keadaan sehat mboten wonten alangan punopo.

Sholawat ma'assalam mugi kaunjuk dumateng nabi kito Muhammad Salallahu'alaihi wasallah, ingkang kito sedoyo mangentosi syafaatipun benjang wonten dinten akhir. Amin.

Bapak soho ibu hadirin ingkang kawulo hormati

Keparengo kawulo matur ing mriki minagkanisambutan talang atur saking ketua RT ing dikala ndalu puniko kito sedoyo bade ngalampahi rapat musyawarah ing mriki.

Sepindah kawulo ngucapaken maturnuwun sanget atas karawuhanipun panjenengan sedoyo, ingakng sampun ngeluangaken wekdalipun ingkang berharga kangge menghadiri program musyawarah wonten ing ngriyo puniko. Mugi langkah panjenengan dipun ridhoi dumateng Allah.

Salajengipun, kawulo nyuwun dumateng poro rawuh sedoyo bilih samangke program rapat musyawarah monggo dipun laksanaaken kanti sae, keranten program musyawarah sejatinipun inggih puniko ngucali coro lan janji sedoyo musyawirin. Misal wonten unek-unek nopo gagasan monggo saget dipun sampeaken, menawi wonten kritik lan sarang monggo dipun sampekan. Supados musaywarah ing dikala andalu puniko saget manfaat kangge kampun kito.

Hadirin ingkang kawuo hormati

Salajengipun kawulo langsung nyuwun agungipun pangapunten, mbok menawi nompo karawuhanipun panjenengan kawulo mboten saget menghormati kanti sae, baik saking segi papan palenggaha lan sak piturute.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel